hidden hit counter Giel Beelen Weg Bij Veronica Skip to main content

Giel Beelen Weg Bij Veronica

29 aug 2017 2107 Ik zou er niet van staan te kijken dat Giel de middag gaat doen juist omdat hij jaren lang al de ochtend heeft gedaan. De geruchten over een vertrek van Giel Beelen bij Radio Veronica doen al ruim een jaar de rondte en nu lijkt ook de deejay zelf te twijfelen over een toekomst bij het station.


Giel Beelen Rob Stenders Is Gek Als Hij Naar Radio Veronica Gaat Radiofreak Nl

Volgens de jock wilde Radio Veronica hem echter binnenboord houden zo vertelt Giel op de website van BNNVARA.

Giel beelen weg bij veronica. De Telegraaf vermoed dat Giel Beelen als een van de eerste aan bod zal komen hij heeft namelijk een aflopend contract bij Veronica. Giel begon 3 jaar geleden bij Radio Veronica maar wist ochtendcijfers nooit op te. Giel Beelen weg bij 3FM.

26 jun 2017 1928. Giel Beelen zegt te stoppen met ochtendshow bij Radio Veronica Giel Beelen heeft vrijdagochtend aan het einde van zijn uitzending van de ochtendshow gemeld dat dit de laatste was. Giel Beelen voor aanzienlijk minder salaris aan de slag bij Veronica.

Wat is hier precies gebeurd. Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen aldus de dj. 111 Lid geworden op.

Giel Beelen weg bij 3FM. 1 minuut Voeg waardering toe Details Gepubliceerd. Hij gaat vanaf 5 oktober aan de slag bij NPO Radio 2.

Het was een tumultueus jaar op de radioZo verruilde Giel Beelen 40 3FM na twintig jaar voor het commerciële Veronica. Dat zegt mediakenner Rob Goossens bij Privé TVTalpa-baas John de Mol heeft vanwege de crisis draconische maatregelen en ontslagen aangekondigd. ANP 11 december 2017.

Giel Beelen over Veronica-vertrek. Er schijnen al twijfels te zijn omdat hij niet presteerde bij het publiek zoals verwacht werd. Dit is echter volgens een woordvoerder van Talpa niet waar.

Onlangs zaaide Giels verwarring met een grap over een vertrek bij Radio Veronica. Giel Beelen verdwijnt na een jaar eindelijk uit de nacht van NPO Radio 2. Dat laat hij weten op zijn facebook kanaal.

De vrijheid waarvan hij genoot bij de NPO zal hij daar in. Giel Beelen vertrekt bij Veronica en gaat naar Radio 2. HILVERSUM - Giel Beelen stopt niet bij Radio Veronica.

In zijn eigen woorden. Giel Beelen weg bij Veronica. Giel Beelen gaat toch weg bij Radio Veronica Leestijd.

Jeroen Kijk in de Vegte beweerde woensdag op NPO Radio 2 in Jan-Willem Start Op dat Giel komende zomer stopt op de zender en wordt vervangen door Lex Gaarthuis. Omdat hij een betrekkelijk dure kracht bij het. Radio Veronica-dj Giel Beelen denkt dat er een kern van waarheid zit in de geruchten dat hij moet stoppen met zijn ochtendshow.

Giel Beelen heeft Radio Veronica naar eigen zeggen bijna gesmeekt om te stoppen met zijn ochtendprogramma toen hij eenmaal inzag dat hij er niet meer op zijn plek zat. Luisteraars van Radio Veronica worden binnenkort wakker met de stem van Wilfred Genee terwijl de stem van Giel Beelen aan het einde van de middag. Toen Beelen drie jaar geleden stopte bij 3FM startte hij bij Veronica met een nachtprogramma.

Giel Beelen stopt toch met zijn ochtendshow bij Radio Veronica. Als er dat soort verhalen zijn is er wat van waar. Het contract van de 43-jarige dj bij Radio Veronica wordt niet verlengd bevestigt Talpa.

Talpa Network gaat het contract van Giel Beelen dat in oktober afloopt niet verlengenDe oorzaak is zijn tegenvallende luistercijfers de druppel is de coronacrisis. Giel Beelen is vanaf oktober na zestien jaar niet meer in de ochtenduren te horen. Breekpunt in de samenwerking was volgens Giel een live-optreden van Elbow.

Hij nam vanaf de zomer van 2011 de ochtendshow van Patrick Kicken over en bleef de ochtendshow presenteren tot februari 2015. Hij mag eindelijk weg uit de nacht. We zijn Giel dankbaar voor zijn bijdrage aan het muziekprofiel van de zender Beelen maakte drie jaar geleden de overstap van 3FM naar Radio Veronica nadat hij bijna twintig jaar bij.

De langstlopende ochtendshow bij het commerciële Veronica was die van Rick van Velthuysen. Hij mag zijn huidige baggertijdslot inruilen voor een plekje in de avondprogrammering meldt RTL Boulevard. Dinsdag 14 juli 2020 1517 Hits.

28 jun 2004 1500. Het contract van de 43-jarige dj bij Radio Veronica wordt niet verlengd bevestigt Talpa. Het avontuur van Giel Beelen bij Veronica begon met Phil Collins en eindigde eigenlijk bij de Britse band Elbow.

Giel Beelen stopt niet bij Radio Veronica. In de rest van de uitzending heeft hij over dit opmerkelijke feit met geen woord gesproken. Het AD sprak met de ochtenddeejay.

Kijk in de Vegte zei in de ochtendshow al dat het om geruchten ging. Dat stelde hij vanmiddag bij. Er gaan roddels dat hij naar Talpa Radio vertrekt als hij dat zou doen is dat enkel voor het geld lijkt mij.

Er wordt in Hilversum gesproken over misschien wel een derde van de. Giel Beelen is vanaf oktober na zestien jaar niet meer in de ochtenduren te horen. Hierbij een eigen video verslag van onze radio opnames bij Veronica voor de radio uitzending bij Giel Beelen op donderdag 19 april 2018 voor onze nieuwe sing.

Beelen gaat aan de slag voor NPO Radio 2 waar hij een nachtprogramma krijgt bij BNNVARA. Tijd om het lijdend voorwerp zelf maar eens aan het woord te laten naast enkele radiokenners en insiders. Die band wilde bij mij.

424 Lid geworden op. Giel Beelen zal als eerste zijn baan verliezen Dit contract van de presentator loopt officieel af in oktober. Drie jaar geleden vertrok Giel Beelen van 3FM naar Radio Veronica.

Stefan Raatgever Foto. De ochtendshow van Rick van Velthuysen duurde ongeveer een halfjaar langer dan de Veronica Ochtendshow. Bericht door Eppo 29 aug 2017 2116.

Giel dus echt naar Veronica. Wat zal hij gaan doen. Omdat hij zich niet vrij genoeg voelde bij Radio Veronica stapte Giel Beelen vorig jaar over.

Bericht door Iwanvl 16 aug 2017 1610. Jeroen Kijk in de Vegte beweerde woensdag op NPO Radio 2 in Jan-Willem Start Op dat Giel komende zomer stopt op de zender en wordt vervangen door Lex Gaarthuis. Giel Beelen maakt promotie.

Tijd voor wat anders en misschien andere. Ik kijk er naar uit. Beste Giel Beelen.

Nu is hij terug bij de NPO diep in de nacht op Radio 2. Giel Beelen vertrekt bij 3FM. Rock n roll is better than music.


In Zijn Eigen Woorden Giel Beelen Over Veronica Vertrek Reporters Online


Giel Beelen Terug Bij De Npo Sluit Niet Uit Dat Ik Nieuwe Fouten Ga Maken Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Giel Beelen Vertrekt Na 20 Jaar Bij 3fm Het Parool


Johan Reageert Op Ruzie Tussen Giel Beelen En Sidekick Veronica Inside Youtube


Giel Weg Bij Verstikkend Talpa Er Waren Strubbelingen


Giel Beelen Ik Wil Graag Weg Bij Radio Veronica Zo Is Het Ook Video


Giel Beelen Veronica Wil Mijn Contract Verlengen Show Ad Nl


Talpa Network Gaat Giel Beelen Ontslaan Per Oktober


Giel Beelen Maakt Promotie Hij Mag Eindelijk Weg Uit De Nacht


De Ondernemer Giel Beelen Voor Aanzienlijk Minder Salaris Aan De


Tim Knol Verlaat Boos De Studio Van Giel Beelen Na Grap Met Stripper Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Giel Beelen Ik Verdien Minder Bij Veronica Dan Bij De Npo Het Parool


Wilfred Genee Wordt Opvolger Van Giel Beelen Op Radio Veronica Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Giel Beelen Wilde Weg Bij Talpa Na Conflict Met Directie


Giel Beelen Ik Wil Echt Graag Weg Bij Talpa Radio


Giel Beelen Het Feest Is Begonnen Dit Is De Nieuwe Radio Veronica Ochtendshow Ben Jij Erbij Facebook


Sidekick Frederique Dittrich Weg Bij Ochtendshow Giel Beelen Spreekbuis Nl


Giel Beelen Wikipedia


Giel Beelen En Twaalf Jaar Jongere Vriendin Uit Elkaar Story

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar