hidden hit counter Britney Spears Lapset Skip to main content

Britney Spears Lapset

Kuka tahansa tulee hulluksi jos häneltä viedään pienet lapset väärin perustein. Britney Spearsin fanit ja useat julkisuuden henkilöt ovat pitkään vaatineet järjestelyn lopettamista.


Britney Spears Hakee Virallisesti Isansa Holhousvastuun Lopettamista Uutissuomalainen Kouvolan Sanomat

Pop-tähti Britney Spearsin ex-miehestä Kevin Federlinesta tuli maanantaina isä jo viidennen kerran.

Britney spears lapset. Videolla nähdään miten Britney Spears esiintyy hyvin nuorena uransa alkuaikoina Singaporessa. Osta nyt antikvariaatista K3 hyvä 3 lla edullisesti kirjailijan Britney Spears käytetty kovakantinen kirja Syntymämerkki. 21 muotikauppaamme toimivat Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Holhousasiasta aiemmin vaitonaisena pysynyt tähti on tänä vuonna alkanut puhua asiasta julkisuuteen. Laulajan lapset ovat jo kohta teini-ikäisiä. Mutta Britney tarvitsee katsoa kirkkaalta puolelta - ainakin he käyttävät sanoja kommunikoimaan.

Britney Spears - maailman pop-idoli miljoonan idoli ylellinen vaalea ja yksi planeetan rikkaimmista naisista. Entinen taustatanssija ja kertaalleen rap-uraa koettanut Federline sai maanantaina tyttövauvan yhdessä nykyisen tyttöystävänsä entisen lentopalloilijan Victoria Princen kanssa kuvassa. Fanien mukaan Britney elää vankina koska isä ja tämän juristit haluavat hallita Britneyn omaisuutta.

Laulaja asetettiin holhoussuhteeseen vuonna 2008 ja yksi edunvalvojista on Spearsin isä. Britney Spears jäljensi vanhan levynkantensa lapset mukana. Ex-poikaystävä kertoi että myös häntä uhkailtiin rangaistuksella jos hän ehdotti jotain Spearsiin liittyvää josta holhoajat eivät pitäneet.

Katso kuvia laulajan pojista. Britney Spears on todella timmissä kunnossa uudet bikinikuvat. Britney kiistää että lapset olisivat oppineet sanan häneltä.

He halusivat ettei hän tunne itseään ihmiseksi ex-poikaystävä sanoi. Hän on loistava äiti ystävät ovat kehuneet. 1 v 8 kk.

Britney Spears julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin vanhan videon jonka hänen äitinsä Lynne Spears oli hänelle lähettänyt. Hmmmkuulostaa ihan äiti syyttää isää -tapaukselta. Laulajatähti Britney Spears 36 on kahden pojan äitiSean Preston täyttää pian 13 vuotta kun taas Jayden James täyttää samassa kuussa 12 vuotta.

Taistelu Britney Spearsin puolesta. Sen jälkeen tähti on ollut poissa julkisuudesta. Tarpeettomasti sanottuna Britney Spears syyttää kaiken tämän äkillisen effing ja jeffing siitä että lapset ovat pääasiassa esille Kevin Federline.

Lapset ovat Britneylle kaikki kaikessa. Lehdistö ja fanit eivät koskaan unohda julkisen häpeän syvän masentuneisuuden. Britney Spears 39 rikkoi vajaa viikko sitten hiljaisuuden holhousoikeudenkäynnissään ja kertoi haluavansa vapautua isänsä James Spearsin vallan alta.

Jos Britney olisi ollut Timberleikin kanssa niin kaikki ois toisin. Paikalla on myös Nina Kilpiö 35 jonka kotona Its Britney Bitch bileet lauantaina. Spears on esimerkiksi kertonut ettei hänen ole annettu poistaa ehkäisykierukkaa vaikka hän haluaisi lisää lapsia.

Viitisentoista vuotta sitten julkaistu Britney. Hän maksaa jo nyt kaikki menot sisäpiiriläinen kanteli Us Weeklylle. Kuten monet muutkin äidit Britney hämmästelee poikiensa nopeaa kasvamista.

Hänen mukaansa Spears ei uskaltanut kapinoida sillä hän oli huolissaan että lapset otettaisiin häneltä pois. Se että näyttää perseensä ei oikeuta viemään keltään lapsia. Britney Spears sortaa menee tuomioistuimeen menettää lapset joka tapauksessa Joten Britney Spears varoitti varoitusta menemään tuomioistuimelle eilen hänen huoltajuuden kuulusteluun - hän ei vain pitänyt osuutta siitä että hän todella meni itse oikeuteen.

Britney Spears on aiemmin kertonut julkisuudessa 13 vuotta kestäneen holhousjärjestelyn rajoittaneen elämäänsä ja olleen hyväksikäyttöä. Spearsin isä ilmoitti lopettavansa holhoojana kun aika on sopiva. Britney Spearsin mukaan esiintymismatka oli ensimmäisiä joita hän pääsi tekemään yksin.

Britney Spears kertoo Rolling Stone -lehden haastattelussa järkyttyneensä kun hänen lapsensa sanoivat f-alkuisen kirosanan. Britney kertoi tuolloin yli 20 minuutin puheenvuoronsa aikana kokemuksistaan ja siitä miten hän on kärsinyt 13 vuoden holhouksen aikana muun muassa masennuksesta ja ulkopuolisuuden tunteesta. Kevinretku oli väärä valintamies vaikuttaa psykopaatilta.

Britney Spearsin lapset saivat uuden pikkusiskon. Halonen on suomalainen vaatekauppaketju joka myy vaatteita ja kenkiä koko perheelle. Britney Spears on ollut holhouksen alaisena yli 13 vuotta.

Britney on vihainen kun Kevin pyytää lisää rahaa. Loistavan uran tehnyt Britney Spears määrättiin isänsä holhoukseen 13 vuotta sitten. Voi kun olisi hienoa jos Britney saisi kuulla että hänen kunniakseen pidetään juhlat pienellä paikkakunnalla Suomessa Annika Fagerström 30 kertoo videopuhelun välityksellä.

Holhoussuhteen oikeudellisuudesta on kiistelty sillä laulaja on edunvalvonnan aikana pystynyt edistämään uraansa maineikkaasti. Laulajan isä James Spears on ollut pitkälti vastuussa 39-vuotiaan tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä vuodesta 2008 lähtien. Poppari Britney Spears pisti vanhan levynkantensa uuteen uskoon jälkikasvunsa kanssa.

Kuuleeko Britney Spears. Britney Spears ja Kevin Federlinen lapset Sean Preston ja Jayden James ovat teini-ikäisiä. Jokainen kauneuden ystävä tietää kuinka monta lasta Britney Spearsilla on ja miten heidän nimensä on mutta se on kaukana salassa samoin kuin se että hän ei todellakaan ole vuoden äiti.


Britney Spearsin 10 Vuotias Siskontytto Poseeraa Aseen Kanssa Ihmiset Raivostuivat Edesvastuutonta Vanhemmilta Viihde Ilta Sanomat


Britney Spearsin Teinipoika Julkaisi Instagramissa Raivoisan Livevideon Paljasti Aitinsa Ja Perheensa Asioita Pian Lahetys Keskeytettiin Viihde Ilta Sanomat


Muistatko Kevin Federlinen Britney Spearsin Hulttio Exa Vaatii Poptahdelta Lisaa Rahaa Oikeusteitse Seiska


Britney Spearsin Lapset Saivat Uuden Pikkusiskon Viihde Ilta Sanomat


Britney Spearsin Lapset Saivat Uuden Pikkusiskon Viihde Ilta Sanomat


Julkisuutta Karttavat Britney Spearsin Teini Ikaiset Pojat Harvinaisessa Yhteiskuvassa Aitinsa Kanssa Tallainen On Lasten Huoltajuusjarjestely Mtvuutiset Fi


Britney Spears Ei Lyonytkaan Lapsiaan


Julkisuudesta Kadonneen Britney Spearsin Vointi Herattaa Syvaa Huolta Tuoreet Kuvat Julki Viihde Ilta Sanomat


Britney Spears On Lastensa Turvallisuudesta Huolissaan Syyna Rahaa Janoavan Ex Miehen Vaatimukset


Britney Spearsin Kuva Ja Lyhyt Elamakerta


Britney Spears Wikiwand


Britney Spears Nykyajan Pop Kohtauksen Lapsi


Julkisuutta Karttavat Britney Spearsin Teini Ikaiset Pojat Harvinaisessa Yhteiskuvassa Aitinsa Kanssa Tallainen On Lasten Huoltajuusjarjestely Mtvuutiset Fi


Britney Spears Julkaisi Yhtakkia Karmaisevan Kuvan Epailykset Leimahtivat Heti Valloilleen Viihde Ilta Sanomat


Britney Spearsin Ex Mies Kevin Federline Pakotti Tahden Karanteeniin Viihde Voice Fi


Britney Kertoi Olevansa Jalleen Raskaana


Britney Spearsin Poika Asettui Isoisaansa Vastaan


90 Luvun Lapset Iloitsevat Britney Spears Ja Backstreet Boys Julkaisevat Viimeinkin Singlen Parhaat Vinkit Viihdetta Muotia Kauneutta Kuntoa Ja Ruokaa Varten Ja Kykya Tehda Ostoksia Kaikessa Yhdessa Paikassa


Britney Spearsin Sisko Rikkoi Hiljaisuuden Julkaisi Tunteikkaan Kannanoton Tahden Tilanteesta Viihde Ilta Sanomat

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar